ketvirtadienis, balandžio 12

Yellow sentiments

Visada palieku kraštelį šviežumui prasiskverbti, net ten kur faktai diktuoja sąlygas. Patinka jausti pokyčius ir naktimis nemiegant sugalvoti, kaip gera, kad pamėgau košes ir ypač manų, nes ją vaikystėje buvau "nurašiusi" baubams. Net nežinau, kodėl sujungiu faktus su koše, bet tikriausiai kiekvieno asmeninė istorija yra truputį košė. Kiekvienam pagal skonį - liesiau, saldžiau ar su priedais.
Istorija su paukščio trenksmu turi tęsinį. Papasakojau šį nutikimą sesiukui, o ji man mintijo, kad ankščiau žmonės sakydavo: "jei paukštis atsitrenkęs į namo langą - lauk didelės nelaimės". Patrūkčiojome pečiais... čia juk autobusas, vadinasi ir nelaimė negresia. Bet vis tik nemalonumo būta. Vis labiau susimąstau, kad reikia atidžiau sekti likimo ženklus.

Derinukas:
*Megztukas - kuistukas 10lt.
*Suknelė - kuistukas 2lt.
*Pėdkelnės - kuistukas 2lt.
*Rankinė - kuistukas 7lt.
*Batai - kuistukas 9lt.
*Kabutis - dovana sau 8,5lt

Tos geltonos paukščio kojos...






7 komentarai:

  1. O jau suknelės audinio dailumas :) Pas mus sode dažnai paukščiai į vitrininį langą atsitrenkia, būna, ir neišgyvena. Bet nesureikšminam, tik baisiai gaila to akyse gęstančio gražumo būna. Nemanau, kad pasaulis mums byloja, tada sakytume, kad ir pakelės akmenys ką nors reiškia. O kas juos taip sudėliojo? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, audinys ir mane pakerėjo :}
    ...dėl tikėjimo liaudies prietarais. Sunku pasisakyti už kurią nors pusę, bet tiesos yra. Juk ir mūsų senučiukai ne viskuo iš eilės paikai tikėjo, atsirinkdavo,o gal pasilikdavo prie tų, kas per eilę metų didesne dalimi pasitvirtindavo. Kaip ir tai, kad jei lyjant ant vandens kyla burbulai - tai ilgai lis, arba jei paukščiai purvini - tai lauk lietaus bei panašiai. Kai po visko sužinojau šį mane ištikusį pasisakymą, pamaniau, kad gali būti, o gal tai tik sutapimas. Abiems pusės palieku po šansą. Visai miela manyti, kad yra kažkas tokio truputį mistinio :}

    AtsakytiPanaikinti
  3. turi gera aki drabuziams. grazus, jaukus derinukas.:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dėkui, Juste :} kartais man pavyksta, nors ne visada būnu patenkinta :}

    AtsakytiPanaikinti
  5. o aš visada galvojau, kad paukštis atsitrenkęs į langą atneša naujieną. Ir nebūtinai blogą. :)
    Gražiai atrodai, man ypač rankinė patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. O, rankinė patinka ir man! :}
    Išties, aš apie tokius nutikimus nieko negalvodavau, nes jų man ir nenutikdavo. Dabar nei šiaip, nei taip jaučiuosi. Tikriausiai liksiu prie minties, kad taip nutinka ir tiek :}

    AtsakytiPanaikinti