penktadienis, birželio 25

Paran kon da tale...

Indiškomis melodijomis apsipynęs mano vakaras. Kartais verki it kūdikis, net katinai pabūgę išsliūkina į kitą kambarį. Ir dangus, rodos, supranta. Verkia drauge jau kelinta para. Šiandien visas, po vieną, daužiau savo mintis. Traukiau iš komodos, apvartydama iš visų pusių apžiūrėjau ir mėčiau į visas kambario sienas, jos melancholiškai susiūbuodavo nuo kiekvieno smūgio. Vėliau girdėjau aimanas... Tada panorau pabusti, viską sušluoti, susemti rankomis, suklijuoti seilėmis... Mintys įskaudintos nesileido sugaunamos. Šypuliais aplinkui trankėsi, taip ir nepagavau. Dabar sėdžiu dar graudžiau nusiteikusi, bet laikas, kai galėjau viską ištaisyti išseko. Žodžiai pasakyti, nors juos dažnai galima pasilaikyti sau. Juk vėliau suvoki, kad tuo metu užklupusi apatija laikina ir tik tavo, nesvarbu koks jos vardas.
Tęsiu savo paieškas. Minutės kapsi, žmonės mini istorija, sako daug jau visko būta. O aš dar net pradžios nespėjau peržiūrėti - eina pabaigos titrai... Susitepiau sumuštinį su pomidoru, užsitaisiau baltos arbatos, bet gyvenimas vis tiek eina niekais. Kaltų neieškosim, ta politika senai nebemadinga.

5 komentarai:

  1. liūdna, bet gražu.patinka kaip tu suteiki neapčiuopiamiems dalykams daiktų savybes.:) gerai sako,kad gražiausia kūryba gimsta iš liūdesio.šiuo atveju gražūs žodžiai.:)
    pavydžiu batukų ir lentynos! dar užmačiau šachmatus,turbūt jie seni? tokius turėjo mano senelis,tad primena vaikystę.:)
    o paveikslas už tavo nugaros gal kartais pačios pieštas?
    p.s.gyvenimas neina niekais, pamatysi,nušvis geresnė diena ir galvosis kitaip.;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Liūdna, nes gyvenu dviprasmybėje šiuo metu. Na ir nutik taip, kad šitaip susisuktų, bet dėl visko kaltos vasaros naktys :D
    Šachmatai nėra tokie seni, kaip norėčiau, bet jau ima įpusėti savo amžių :) grafikos darbas - taip, mano :) Ačiū už pastebėjimus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. o kuo pasireiskia si dviprasmybe?:)
    grazus darbas, jauciu silpnybe nespalvotiems paveikslams ir nuotraukoms.:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū dar kartą už komplimentus, man miela girdėti, kad kažkam patinka tai ką darau :)
    O jei žinočiau, kas mane kamuoja, tada nereiktų blogai jaustis- tiesiog imčiau ir tai spręsčiau. Būtinai pasidalinsiu, kai rasiu atsakymą :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man patinka tavo ryskiaspalvis gyvenimas, bet tavo emociniai isgyvenimai labai kontrastingi jam..

    AtsakytiPanaikinti