sekmadienis, gegužės 26

Friend... bicycle

    Ilgai lijo... nuo ryto iki vakaro. Šeštadienis buvo permirkęs. Visi planai išplaukė popieriniais laivais sraunia lietaus upe, beliko tik susisukus į anklodę skaityti. Avies medžioklė stebuklingai persimainė, nuobodulys išsisklaidė.  Vis skaičiau ir skaičiau. Nepamenu kada paskutinį kartą turėjau tiek laiko sau?!
    Sekmadienis štai permainingai sausas ir šiltas. Išlėkiau į mišką su naujuoju draugu! ...saulei rodydama baltas kojas numyniau 10 kilometrų. Gaila, kad Mi dviratis atvažiuos dar po savaitės, būtume mynę abu 










   Aronijos fantastiškus žiedus krauna. Mano megztuko sagos apsimeta braškėmis, o batukai iš komiso už 1lt džiugina ne ką mažiau, nei saulė. Pievoje sutikau sraigę, labai daili, tačiau turiu mintį, kad tai ji nugraužė mano moliūgėlio lapus... 

10 komentarų:

  1. ech, man irgi trūksta maniškio kompanijos bevažinėjant.:) gal skaitei Murakami? kaip tik dabar kremtu prisukamo paukscio kronikas.:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aga, su dviračiu visada smagiau porom.. chi cgi...
    Taip, Murakami :} pastaruoju metu vien tik jis. Niekaip nenustoja stebinti! O Kaip kronikos?

    AtsakytiPanaikinti
  3. mane irgi užkabino jis.:) kronikos skaitosi gana neblogai. tik vietom gal kiek istempta. norvegu giria patiko labiau.:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš perskaičiau 5 jo knygas, tame tarpe ir Norvegų girią, tai visos patiko kvadratu, tik Avies medžioklė strigo... nors nuo šimtojo puslapio nebegaliu jos paleisti. Tik vis laikas varžo, nepagaunu pabaigos :}mm..

    AtsakytiPanaikinti
  5. vat kažką Murakami turi, kad ima ir įtraukia. net kai jo knyga versta į anglų ir tik tada į lietuvių, vistiek išlieka geras braižas. :) o Dansu dansu dansu esi skaičiusi?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šios dar ne, bet nujaučiu, kad netrukus perskaitysiu... kaip ir visa kitą kas iš jo repertuaro :} Argi nenuostabu, kad vienas rašytojas, o tiek atradimų!

      Panaikinti
  6. woah, dviratis! Mano kerpėja rusy :/ niekaip neišsiruošiu pavažinėti, tai oras, tai dar kas.. noriu noriu į gamtą su dviračiu, čia deja galiu tik miesto gatvėm važinėti, ir tos užknisa dažniau: kalnai pakalnės, net mano rajonas vadinasi kiškių kalvos, tai va..
    ar jau sakiau, kad tavo dviratis tobulas???

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na... kol gyvenau Petrašiūnuose išvažiuoti į miestą irgi būdavo problema. Vairuotojai nekultūringi, tad gatvėje vietos nėra, o šaligatviais... visiška nesąmonė. Jų aukštis iki kelių, tai daugiau kilnoji dviratį, negu juo važiuoji. Pf - absurdas. Puikiai suprantu ką turi omenyje, Laima :} Bet lyg tarp kitko - kiškių kalvos? Žavingas pavadinimas rajonui!!!

      Nesakei, bet aš jam perduosiu ;D Mes su dviračiu sakom ačiū už gardų komplimentą! :}

      Panaikinti
  7. Sveikinimai įsigijus naują draugą :)

    AtsakytiPanaikinti