penktadienis, sausio 25

Favorite

    Tūkstančiai veidų ir atsitiktinių jungiančių taškų. 
    Visi mes savo istorijose turime herojus... puoselėjame juos, lepiname, auginame. Bandome sulygti su savo asmenybių favoritais, autoritetais. Kažkiek imame iš vieno, kažkiek iš kito. Tarsi, virtuvėje, kaskart išbandydami naują receptą. Net nejučiom suteikiame jiems kone stebuklingas savybes. Paskaitai, paklausai, peržvelgi, sutinki ir šitaip jų skleidžiamos energijos pasikrauni ateinančiai dienai, savaitei, galbūt net mėnesiui... taip nuolat ieškai savęs atrasdamas kitus žaidime "sujunk taškus". 
    Vakar buvo vienas tų vakarų, kai įsiklausydamas sujungi nemažą saują erdvėje išsibarsčiusių taškų. Ne šiaip sujungi, bet gali aiškiai matyti sujungtą figūrą. Argi dažnai taip būna? Mano herojaus istorijoje toks reginys gana retas. Bet Nedos ir Olego Ditkovskio duetas gali išjudinti, net snaudžiantį akmenį. Buvo gera, iki juodumo skaudu. Buvo juoko ir ašarų. Buvo šiurpuliais lakstančių gyvų emocijų. Buvo ir pirmų kartų - žalias Nedos autografas su "dar daugiau laimės". 
    
    O štai čia ir mano dienos derinys. Į koncertą keliavau tiesiai iš darbo, tad gana kasdieniškas bei šiltas variantas. Vilnonis megztinis iš naujo atrastas kuistuke. Akį patraukė pieniški apsiuvai ir ranka siuvinėtos gėlės ant krūtinės :} 









6 komentarai:

  1. Pavydu truputį.. Gaila, kad man neteko nukeliauti, bet tikiu, kad ne paskutinis kartas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Būsimas koncertas Žalgirio amfiteatre - Saulės broliai. Berods vasario 23d. :}

    AtsakytiPanaikinti
  3. ahh koncertai, šimtą metų nebuvau. turbūt teks eiti į G&G Sindikatą vasarį, vien dėl koncertinės atmosferos :D
    labai teisingai parašei apie herojus.
    megztukas gražus, atrodo labai jaukus ir šiltas, o kas dėl šukuosenos, tai būtent taip prašiau, kad mane nukirptų, bet kirpėja sakė ne ne ne, ir paliko ilgesnius. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šiltas iki beprotybės :} O plaukai jau kiek ataugę, bet vis neatrandu padoraus laiko nueiti galiukų trumpinti.
    Apie kirpimus. Mano idėja šviesini labai atsiliepė plaukams, tad dar Liepos mėnesį turėti iki krūtinės plaukai akimirksniu atsigulė žemėm. Kirpėja visada pagaili, bet šį kartą pagailėjo ir manęs, ne tik jų ;D Tačiau! jeigu sveiki plaukai, galima pataupyti jų ilgį ;} kiek puikiausių rišimų tada atsiranda. Kad ir Tavo išbandytas kaspinėlis... su maniškiais tik nieko.

    AtsakytiPanaikinti
  5. aš irgi maždaug pusės ilgio atsikračiau, tie raudoni galai veldavosi kaip velnias :D o ir šiaip su ilgais niekada nemokėjau susitvarkyt, nors visada juos turėjau. trumpesni jėga! juos vis dar galima garbanoti, ir pan. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. teko klausyti ju koncerto bazncioj. skamba dar geriau.:) ju muzika kazkas toki, kas paliecia sirdi. smagu, kad pasinaudojai galimybe paklausyti ju.:)

    AtsakytiPanaikinti