trečiadienis, gruodžio 19

Shelf

    Pūga turi teigiamų savybių. Galima iki begalybės klausytis speigo už lango, iškišus nosį laukan - gaudyti snaiges ar tiesiog jaukiai leisti laiką namie... atkirstam nuo bet kokio išorinio pasaulio. Keliai nukloti storu sluoksniu, nepravažiuojami, tad laisvadienis vyksta visa esybe. Katinai virsmą stebi nuo palangės, tingiai rąžosi, viena akim miksi. Kelis kartus išeini nusikasti kiemo... vėliau paleidi kastuvą iš rankų ir krenti į čia pat suneštą pusnį. Beprasmiški mėginimai pažaboti siaučiančią žiemą. Pasiduodi siautuliui ir nušalęs rankas sliūkini kambarin. Galiausiai, atšilus, imiesi darbų, kurie laukė savo eilės. Diena ištįsta iki begalybės. Ji visa apie žiemą. Kaip ir ši atrasta Art deco lentynėlė naujam gyvenimui prikelta skardine dažų. Kaulo baltumo. 



8 komentarai:

  1. Ačiū :} pati dar negaliu atsižiūrėti. Sunku patikėti, kad tokius daiktus žmonės išmeta!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokia graži! Neatsižiūriu niekaip ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. bet reikia dziaugtis, kad tokius daiktus zmones ismeta, o ne laiko dulkemis apejusius ir jais nesidziaugia, kai tuo tarpu kazkam daug dziaugsmo suteikia.:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ojei, kaip gražu!! Žiauriai įkvepia! Rodos norėtusi dabar kiekvieną sovietinę lentyną namie nudažyti baltai..
    O ir šiaip noriu pagirti už šaunų blogą! Nepaaiškinamas jausmas, tarsi kokia jauki šiluma eitų nuo kiekvieno tavo įrašo!:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū, Rūta už įvertinimą... labai šildo Tavo žodžiai :}

    AtsakytiPanaikinti