sekmadienis, rugpjūčio 19

Zoo

Kviečiu pasivaikščioti po Kauno zoologijos sodą. 
Šeštadieniais gera prisiminti vaikystę... O gyvūnai tokie nuotaikingi. Rodos, pozuoja šmaikščioms atvirutėms :} Tiesa, yra kuo pasidžiaugti, nes dar prieš tris metus zoologijos sodas skurdo, aptvarai buvo pustuščiai, o apgyvendintieji - klaikios padėties. Šiandien paveiksliukas visai kitoks -  aptvarai atnaujinti, pilni žaismingų gyventojų, apsuptų krūvos lankytojų.























P.s. Kaip Jums mano naujoji plaukų spalva?... po ilgų metų dažymo varine, tapti blondine prireikė nei daug nei mažai - trijų mėnesių intensyvaus dažymo. 

6 komentarai:

  1. Zoologijos sodas yra jėga :) Jame teko lankytis prieš keletą savaičių.. Tik kad nukeliavom netikėtai, nepasiėmiau fotoaparato.. tai telefone išliko Kasparo (knarkiančio saulėje) ir tigriukės nuotraukos :) Tikrai ten dabar gražiau nei prieš keletą metų :)
    O plaukai.. Nepakartojami ;)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveika įstojusi į blondinių gretas :) Žymiai lengviau gyventi, nes visas nesekmes arba kvailytes galima suversti plaukų spalvai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sakiau dar ilgai neisiu į Zoo sodą, bet po tokių gražių nuotraukų vėl užsimaniau :) Tik reiks rasti kompanioną :) O spalva gera - aš vis kabu ant tos ribos ar dažytis šviesiai ar ne..

    AtsakytiPanaikinti
  4. na as asmeniskai pries zoologijos sodus, nesiziuri man gyvunai uz grotu.. na o plaukai tai liuks atrodo.:) velniskai ilgai tau teko vargti kaip suprantu.:o o naturali spalva tavo turbut ruda ar klystu?:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nepatinka ir man, kad gyvūnai nelaisvėje auginami, bet nuomonė fakto nekeičia. Baisiausia būtų, jei gyvūnai būtų skriaudžiami ar užgesusiomis akutėmis. Bet taip nėra, jie žaismingi, judrūs ir sotūs. Aplankyti - reiškia skirti lėšų jų priežiūrai. Tai neteisina to paties fakto, bet...

    Ačiū, Mirattes, už sveikinimus :} Pritariu Tau, dėl lengvesnio gyvenimo! Kai iškrečiu kokią nesąmonę ir žmonės atsisuka nusistebėti aš tik dėbteliu, kad "Matėte kokia mano plaukų spalva?". Tai ir šmaikštus pokštas ir apsauginė pagalvėlė ;D

    Natūralūs mano plaukai lietuviška klasika - pilki. Jei juos būtų reikėję perdažyti būtų buvę paprasta, kaip du kart du, bet... dabar prireikė trijų mėnesiu tik tam, kad pašalinti ryžumą, dar laukia kelias iki tokio šviesaus atspalvio, kokį įsivaizduoju. Kol kas plaukai dar per ne lyg geltoni :}

    Treshnee, pabandyk ;} Nieko neprarasi, o patamsinti visada spėsi :} Būtent tokiu principu ir aš vadovaujuosi, nes dar nesu galutinai apsisprendusi, kad šviesi noriu likti ilgam :}

    AtsakytiPanaikinti
  6. cutem:)

    http://wardrobexperience.blogspot.de

    AtsakytiPanaikinti