ketvirtadienis, sausio 20

Klajūnai

Talentas tai ar nesugebėjimas atsirinkti? Kai norisi į vieną veiklą sujungti visas įmanomas technologijas... Dailė ir menai visas mano gyvenimas. Draugai sako, jog maniškio stiliaus su nieko nesumaišysi, bet man kartais atrodo, kad aš nesugebu jo išgryninti tiek, kad ir pati būčiau patenkinta. Tai verčia mane jaustis nepatogiai. Noriu pabandyti truputį šio, truputį to ir dar kito. "Vakar" aš siuvu, "šiandien" - piešiu, "rytoj" lipdysiu... Ir viskas man teikia džiaugsmą, bet pažvelgus atgal imu lengvai kibirkščiuoti, kad nesugebu apsistoti ties vienu. Ar Jums irgi taip būna?
Tačiau... lengvai pakibirkščiavusi, žinau, kad tušas ir plunksnos manęs niekada neapvils. Tai vienintelė pastovi sritis mano gyvenime jau skaičiuojanti ne mažiau, kaip 15-iolika metų :) Nors ir ji evoliucionuoja su naujomis temomis ir priemonėmis. Štai keli darbai iš lapo persikėlę ant medžio plaušo.
Klajoklio sugrįžimas į gamtą. Virsmas.













3 komentarai:

  1. O kam apsistoti ties vienu? Mano galva kaip tik gerai, kad neriboji savęs, esi įvairiapusiška.:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kasdien vis labiau įsitikinu, jog tikriausiai toks ir turi būti XXI amžiaus žmogus. Nes vienapusybė nebetoleruotina, Tu turi kisti su kintančia aplinka ir vis labiau plėstis. Tai, lyg išgyvenimo kaina.
    :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Neįsivaizduoju koks turi būt žmogus, bet man asmeniškai įvairiapusiškas yra įdomus.:) ir tai, kad taikai kelias technikas vienam darbe rodo tavo kūrybiškumą, tas yra labai šaunu, nes nesivadovauji tik taisyklėm, standartais.:) taip ir toliau.:)

    AtsakytiPanaikinti