Vitaminai žiemos uodegai - greitas, sotus užkandis rekomenduotas kolegės ir gamintas prieš du sekmadienius. Paros kažkur dingsta, vos spėju gaudyti :)
Prireiks:
♥ varškės (naudojau liesą);
♥ ridikų;
♥ krapų;
♥ česnako;
♥ šaukšto majonezo arba natūralaus jogurto.
Kaip paruošti:
Česnaką bei ridikus tarkavau su burokine tarka (nes kitokios neturiu), tad gavosi stambesni gabaliukai. Tuomet įbėriau smulkinto krapo ir viską sumaišiau su varške bei majonezu. Tikslių ingredientų kiekių nesilaikiau, visko dėjau, kiek atrodė teisinga ir pakankama. Prieskonių nenaudojau, nes sūrumo pakako nuo majonezo, o ir varškė pasižymi tokia "nesaldžia" prigimtimi. Kadangi mėgstu valgyti vizualiai gražų maistą, tad papuošiau užkandį - griežinėliais pjaustytomis alyvuogėmis.
Gardu!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą