sekmadienis, vasario 24

To smell the snow

    Šiandieną pradėjau pažadais sau. Šiek tiek sezoniniais, šiek tiek moteriškais. O dabar, užsiplikę kmynų arbatos bei palepinus katinus skanėstu, sėdom su Mi klausyti muzikos. Ramios ir ne tik, kupinos savasties. Dar ką tik stovėjom pusnyje ir per tvorą mėtėm mažutėles negrabias gniūžtes į upelį. Pasivaikščioti gryname ore niekam nepakenkė. Prasiblaivai ir įkvepi tirpstančio sniego.
    Širdys. Visai atsitiktinai vartydama plėšomą kalendorių, radau astrologų straipsnį apie zodiako ženklams derančius amuletus. Tyčiukas, o gal burtai ;D, kad mano ženklo amuletas - širdis. Šypsau. Gal ne atsitiktinai šiai formai taip simpatizuoju :}

    Mano derinukas pasivaikščiojimui gretimame miestelyje. Norėjosi kažko ryškaus. O nuotraukų fone - mokinių išpiešta siena. Traukia akį jau kuris laikas... tiksliau jau kokie metai. Bet prisiruošėm tik dabar, kai laikas kiek pasižymėjo joje.







5 komentarai:

  1. Gražus derinukas, toks kvepiantis pavasariu. Gal dėl saulėtų kojinių (geltonų)? Kaip gražu, jog dėvi skrybėlaitę :) ir kodėl jos man netinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai man patinka tavo outfit'o spalvos! be to šalikai mano silpnybė, ypač dideli. ir skrybėlaitė tikrai graži, tinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. o tirpstantis sniegas labai skaniai kvepia..:) pritariu merginoms del derinuko.:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū už visus gražius atsiliepimus :} skrybėlaitė ir man patinka... niekad jokios kepurės netiko ar nepritiko, na bet ši!

    AtsakytiPanaikinti